Smaksätt insidan med ingefära, rostad vitlök och vitlöksolja. Då sprider sig smakerna fint i fläsket. Glazen ger en smakrik, frasig svål. Supergott ihop med smörstekt 
persiljerot, grön ärtpuré och bönor.
Print

Rullad fläsksida med ingefära och grönt Arla pro

Smaksätt insidan med ingefära, rostad vitlök och vitlöksolja. Då sprider sig smakerna fint i fläsket. Glazen ger en smakrik, frasig svål. Supergott ihop med smörstekt persiljerot, grön ärtpuré och bönor.

Rullad fläsksida med ingefära och grönt Smaksätt insidan med ingefära, rostad vitlök och vitlöksolja. Då sprider sig smakerna fint i fläsket. Glazen ger en smakrik, frasig svål. Supergott ihop med smörstekt persiljerot, grön ärtpuré och bönor.
Smaksätt insidan med ingefära, rostad vitlök och vitlöksolja. Då sprider sig smakerna fint i fläsket. Glazen ger en smakrik, frasig svål. Supergott ihop med smörstekt 
persiljerot, grön ärtpuré och bönor.