Rotfruktspytt med Grilling Cheese och örtkräm

Arla pro

Jenny Harold på Montessoriskolan i Norrtälje har skapat receptet på rotfrukstpytt med Grilling Cheese som serveras med en grön örtkräm. Jennys eget tips är att laga krämen med ramslök som barnen på skolan själva plockar på våren. Krämen kan frysas och sedan tas fram hela året.

Rotfruktspytt med Grilling Cheese och örtkräm Jenny Harold på Montessoriskolan i Norrtälje har skapat receptet på rotfrukstpytt med Grilling Cheese som serveras med en grön örtkräm. Jennys eget tips är att laga krämen med ramslök som barnen på skolan själva plockar på våren. Krämen kan frysas och sedan tas fram hela året.
Jenny Harold på Montessoriskolan i Norrtälje har skapat receptet på rotfrukstpytt med Grilling Cheese som serveras med en grön örtkräm. Jennys eget tips är att laga krämen med ramslök som barnen på skolan själva plockar på våren. Krämen kan frysas och sedan tas fram hela året.