Ett fräscht tillbehör eller mellanrätt med hetta, syra och sälta. Rostat potatisskal i gräddmjölken ger purén en djupare smak. Pudra potatischipsen med maizena innan fritering så håller de sig krispiga.
Print

Rostad potatispuré med het citrusdressing, forellrom och friterad sötpotatis Arla pro

Ett fräscht tillbehör eller mellanrätt med hetta, syra och sälta. Rostat potatisskal i gräddmjölken ger purén en djupare smak. Pudra potatischipsen med maizena innan fritering så håller de sig krispiga.

Rostad potatispuré med het citrusdressing, forellrom och friterad sötpotatis Ett fräscht tillbehör eller mellanrätt med hetta, syra och sälta. Rostat potatisskal i gräddmjölken ger purén en djupare smak. Pudra potatischipsen med maizena innan fritering så håller de sig krispiga.
Ett fräscht tillbehör eller mellanrätt med hetta, syra och sälta. Rostat potatisskal i gräddmjölken ger purén en djupare smak. Pudra potatischipsen med maizena innan fritering så håller de sig krispiga.