Getost, mjölk och yoghurt mixas till en slät kräm som kompletterar rödbetorna. Fin rödbetsblast blir krispig i isvatten och toppar rätten tillsammans med picklade rödbetsstjälkar, brynt smör med syrliga havtorn och äppeltärningar.
Print

Rödbeta med yoghurt- och getostkräm samt brynt smör med äpple och havtorn Arla pro

Getost, mjölk och yoghurt mixas till en slät kräm som kompletterar rödbetorna. Fin rödbetsblast blir krispig i isvatten och toppar rätten tillsammans med picklade rödbetsstjälkar, brynt smör med syrliga havtorn och äppeltärningar.

Rödbeta med yoghurt- och getostkräm samt brynt smör med äpple och havtorn Getost, mjölk och yoghurt mixas till en slät kräm som kompletterar rödbetorna. Fin rödbetsblast blir krispig i isvatten och toppar rätten tillsammans med picklade rödbetsstjälkar, brynt smör med syrliga havtorn och äppeltärningar.
Getost, mjölk och yoghurt mixas till en slät kräm som kompletterar rödbetorna. Fin rödbetsblast blir krispig i isvatten och toppar rätten tillsammans med picklade rödbetsstjälkar, brynt smör med syrliga havtorn och äppeltärningar.