Porchetta är en italiensk rätt där fläskkött fylls med vitlök, fänkål och rosmarin för att sedan grillas eller bakas långsamt tills det nästan faller sönder. När det svalnat kan det skivas tunt och bli en riktigt god fyllning i en frasig toast med ost som sällskap. Servera gärna tillbehör till som en senapsdipp på färskost samt frisk, krispig surkål.
Print

Porchettatoast Arla pro

Porchetta är en italiensk rätt där fläskkött fylls med vitlök, fänkål och rosmarin för att sedan grillas eller bakas långsamt tills det nästan faller sönder. När det svalnat kan det skivas tunt och bli en riktigt god fyllning i en frasig toast med ost som sällskap. Servera gärna tillbehör till som en senapsdipp på färskost samt frisk, krispig surkål.

Porchettatoast Porchetta är en italiensk rätt där fläskkött fylls med vitlök, fänkål och rosmarin för att sedan grillas eller bakas långsamt tills det nästan faller sönder. När det svalnat kan det skivas tunt och bli en riktigt god fyllning i en frasig toast med ost som sällskap. Servera gärna tillbehör till som en senapsdipp på färskost samt frisk, krispig surkål.
Porchetta är en italiensk rätt där fläskkött fylls med vitlök, fänkål och rosmarin för att sedan grillas eller bakas långsamt tills det nästan faller sönder. När det svalnat kan det skivas tunt och bli en riktigt god fyllning i en frasig toast med ost som sällskap. Servera gärna tillbehör till som en senapsdipp på färskost samt frisk, krispig surkål.