Små, uppskurna petit-chouer ger ett elegant intryck och minimalt med svinn. En flexibel rätt med god whiskycheddarkräm och rökta rödbetor som kan bytas ut mot rökt, gravad ren. Inlagd rödlök och tapiokapärlor är gott till det rökta.
Print

Petit-chouer med whiskycheddarkräm, rökta rödbetor, inlagd rödlök och tapiokapärlor Arla pro

Små, uppskurna petit-chouer ger ett elegant intryck och minimalt med svinn. En flexibel rätt med god whiskycheddarkräm och rökta rödbetor som kan bytas ut mot rökt, gravad ren. Inlagd rödlök och tapiokapärlor är gott till det rökta.

Petit-chouer med whiskycheddarkräm, rökta rödbetor, inlagd rödlök och tapiokapärlor Små, uppskurna petit-chouer ger ett elegant intryck och minimalt med svinn. En flexibel rätt med god whiskycheddarkräm och rökta rödbetor som kan bytas ut mot rökt, gravad ren. Inlagd rödlök och tapiokapärlor är gott till det rökta.
Små, uppskurna petit-chouer ger ett elegant intryck och minimalt med svinn. En flexibel rätt med god whiskycheddarkräm och rökta rödbetor som kan bytas ut mot rökt, gravad ren. Inlagd rödlök och tapiokapärlor är gott till det rökta.