En ostmajonnäs kan serveras precis som den är, men vill man ge den ännu mer karaktär kan man experimentera med smaksättningen. Med hjälp av syrad grädde ger du majonnäsen fräschör men även en extra anledning till att skriva ut den på menyn
Denna majonnäs är baserad på Svecia, men det går givetvis bra med andra lagrade hårdostar.
Print

Ostmajonnäs med syrad grädde Arla pro

En ostmajonnäs kan serveras precis som den är, men vill man ge den ännu mer karaktär kan man experimentera med smaksättningen. Med hjälp av syrad grädde ger du majonnäsen fräschör men även en extra anledning till att skriva ut den på menyn Denna majonnäs är baserad på Svecia, men det går givetvis bra med andra lagrade hårdostar.

Ostmajonnäs med syrad grädde En ostmajonnäs kan serveras precis som den är, men vill man ge den ännu mer karaktär kan man experimentera med smaksättningen. Med hjälp av syrad grädde ger du majonnäsen fräschör men även en extra anledning till att skriva ut den på menyn Denna majonnäs är baserad på Svecia, men det går givetvis bra med andra lagrade hårdostar.
En ostmajonnäs kan serveras precis som den är, men vill man ge den ännu mer karaktär kan man experimentera med smaksättningen. Med hjälp av syrad grädde ger du majonnäsen fräschör men även en extra anledning till att skriva ut den på menyn
Denna majonnäs är baserad på Svecia, men det går givetvis bra med andra lagrade hårdostar.