Varianter av napoleonbakelsen finns över hela världen. Grunden är den franska smördegsbakelsen mille-feuille. Den svenska varianten gjorde Johan Brokvist som 
sitt gesällprov i Österike i mitten av 1800-talet. 1876 startade han Brokvist konditori i Växjö och det finns ännu kvar.
Print

Napoleonbakelse Arla pro

Varianter av napoleonbakelsen finns över hela världen. Grunden är den franska smördegsbakelsen mille-feuille. Den svenska varianten gjorde Johan Brokvist som sitt gesällprov i Österike i mitten av 1800-talet. 1876 startade han Brokvist konditori i Växjö och det finns ännu kvar.

Napoleonbakelse Varianter av napoleonbakelsen finns över hela världen. Grunden är den franska smördegsbakelsen mille-feuille. Den svenska varianten gjorde Johan Brokvist som sitt gesällprov i Österike i mitten av 1800-talet. 1876 startade han Brokvist konditori i Växjö och det finns ännu kvar.
Varianter av napoleonbakelsen finns över hela världen. Grunden är den franska smördegsbakelsen mille-feuille. Den svenska varianten gjorde Johan Brokvist som 
sitt gesällprov i Österike i mitten av 1800-talet. 1876 startade han Brokvist konditori i Växjö och det finns ännu kvar.