Svartroten får en mildare och sötare smak när den kokas i mjölk istället för vatten. Bestäm själv om du vill garnera fisken med rom. Välj i så fall den sort som passar din plånbok bäst.
Print

Mjölkpocherad svartrot med gös och pepparrotssås Arla pro

Svartroten får en mildare och sötare smak när den kokas i mjölk istället för vatten. Bestäm själv om du vill garnera fisken med rom. Välj i så fall den sort som passar din plånbok bäst.

Mjölkpocherad svartrot med gös och pepparrotssås Svartroten får en mildare och sötare smak när den kokas i mjölk istället för vatten. Bestäm själv om du vill garnera fisken med rom. Välj i så fall den sort som passar din plånbok bäst.
Svartroten får en mildare och sötare smak när den kokas i mjölk istället för vatten. Bestäm själv om du vill garnera fisken med rom. Välj i så fall den sort som passar din plånbok bäst.