Vackra, enkla råvaror med japanskt smakuttryck. Gösen får fin sälta av misosmör och sojainkokt svamp. Precis som i finalen använder Johan purjolöken på flera olika sätt. 
Här i en syrlig kräm och som friterat strimlat krisp.
Print

Misobakad gös, purjolökskräm och shiitake Arla pro

Vackra, enkla råvaror med japanskt smakuttryck. Gösen får fin sälta av misosmör och sojainkokt svamp. Precis som i finalen använder Johan purjolöken på flera olika sätt. Här i en syrlig kräm och som friterat strimlat krisp.

Misobakad gös, purjolökskräm och shiitake Vackra, enkla råvaror med japanskt smakuttryck. Gösen får fin sälta av misosmör och sojainkokt svamp. Precis som i finalen använder Johan purjolöken på flera olika sätt. Här i en syrlig kräm och som friterat strimlat krisp.
Vackra, enkla råvaror med japanskt smakuttryck. Gösen får fin sälta av misosmör och sojainkokt svamp. Precis som i finalen använder Johan purjolöken på flera olika sätt. 
Här i en syrlig kräm och som friterat strimlat krisp.