Ett perfekt bröd för smörgåsgrillen som ger den krispiga, lite sega konsistensen som alla vill åt. Stadigt och grymt god macka med rödbetor och härlig ostfyllning. Den 
lilla salladen bredvid med solroskärnor matchar ostens sälta.

Levain med rödbetor, vitmögelost och honung

Recept av Roland Persson

Ett perfekt bröd för smörgåsgrillen som ger den krispiga, lite sega konsistensen som alla vill åt. Stadigt och grymt god macka med rödbetor och härlig ostfyllning. Den lilla salladen bredvid med solroskärnor matchar ostens sälta.

Gör så här

    • Bred ut färskost på brödet. Skiva rödbetor och ost och lägg på brödskivorna.
    • Ringla lite honung över osten och salta och peppra.
    • ägg en skiva levainbröd ovanpå och grilla i mackgrill.
    • Servera varm med en sallad med ärtskott toppad med rostade solroskärnor.