Tjocka revben är billiga och jättegoda. En väl beprövad teknik är att först koka dem. Köttet blir så mört att det nästan faller isär. I den här rätten flirtar jag med grillen, chili och rökig hetta.
Print

Långkokta och chipotleglaserade revben med vitkålssallad och friterad potatis Arla pro

Tjocka revben är billiga och jättegoda. En väl beprövad teknik är att först koka dem. Köttet blir så mört att det nästan faller isär. I den här rätten flirtar jag med grillen, chili och rökig hetta.

Långkokta och chipotleglaserade revben med vitkålssallad och friterad potatis Tjocka revben är billiga och jättegoda. En väl beprövad teknik är att först koka dem. Köttet blir så mört att det nästan faller isär. I den här rätten flirtar jag med grillen, chili och rökig hetta.
Tjocka revben är billiga och jättegoda. En väl beprövad teknik är att först koka dem. Köttet blir så mört att det nästan faller isär. I den här rätten flirtar jag med grillen, chili och rökig hetta.