En hållbart producerad, ekologisk anklever är dyr att köpa in medan bra kycklinglever från en svensk, ekologisk producent knappt kostar något alls. En 
sammetslen, kryddig och krämig mousse med sötsyrlig gelé på toppen är en ljuvlig inledning på julmåltiden.
Print

Kycklinglevermousse med gelétopp Arla pro

En hållbart producerad, ekologisk anklever är dyr att köpa in medan bra kycklinglever från en svensk, ekologisk producent knappt kostar något alls. En sammetslen, kryddig och krämig mousse med sötsyrlig gelé på toppen är en ljuvlig inledning på julmåltiden.

Kycklinglevermousse med gelétopp En hållbart producerad, ekologisk anklever är dyr att köpa in medan bra kycklinglever från en svensk, ekologisk producent knappt kostar något alls. En sammetslen, kryddig och krämig mousse med sötsyrlig gelé på toppen är en ljuvlig inledning på julmåltiden.
En hållbart producerad, ekologisk anklever är dyr att köpa in medan bra kycklinglever från en svensk, ekologisk producent knappt kostar något alls. En 
sammetslen, kryddig och krämig mousse med sötsyrlig gelé på toppen är en ljuvlig inledning på julmåltiden.