Kryddiga julköttbullar med gräddsås

Arla pro

Kryddpeppar i köttbullarna gör dem oemotståndliga och få kryddor känns mer svenska trots sitt fjärran ursprung. Vi har bytt ut ströbrödet mot kokt potatis och rotfrukter som bindemedel för att så många som möjligt ska kunna njuta av dem, även glutenintoleranta. Även såsen är glutenfri, fyllig och god tack vare lite ädelost.

Kryddiga julköttbullar med gräddsås Kryddpeppar i köttbullarna gör dem oemotståndliga och få kryddor känns mer svenska trots sitt fjärran ursprung. Vi har bytt ut ströbrödet mot kokt potatis och rotfrukter som bindemedel för att så många som möjligt ska kunna njuta av dem, även glutenintoleranta. Även såsen är glutenfri, fyllig och god tack vare lite ädelost.
Kryddpeppar i köttbullarna gör dem oemotståndliga och få kryddor känns mer svenska trots sitt fjärran ursprung. Vi har bytt ut ströbrödet mot kokt potatis och rotfrukter som bindemedel för att så många som möjligt ska kunna njuta av dem, även glutenintoleranta.  Även såsen är glutenfri, fyllig och god tack vare lite ädelost.