Kryddig ostmajonnäs

Arla pro

En ostmajonnäs kan serveras precis som den är, men vill man ge den ännu mer karaktär kan man experimentera med smaksättningen. Testa att addera dill-, koriander-, fänkåls- och kumminfrö samt svartpepparkorn. Nordiskt och väldigt gott. Anpassa kryddning beroende på vad du serverar till. Denna majonnäs är baserad på Svecia, men det går givetvis bra med andra lagrade hårdostar.

Kryddig ostmajonnäs En ostmajonnäs kan serveras precis som den är, men vill man ge den ännu mer karaktär kan man experimentera med smaksättningen. Testa att addera dill-, koriander-, fänkåls- och kumminfrö samt svartpepparkorn. Nordiskt och väldigt gott. Anpassa kryddning beroende på vad du serverar till. Denna majonnäs är baserad på Svecia, men det går givetvis bra med andra lagrade hårdostar.
En ostmajonnäs kan serveras precis som den är, men vill man ge den ännu mer karaktär kan man experimentera med smaksättningen. Testa att addera dill-, koriander-, fänkåls- och kumminfrö samt svartpepparkorn. Nordiskt och väldigt gott. Anpassa kryddning beroende på vad du serverar till. 
Denna majonnäs är baserad på Svecia, men det går givetvis bra med andra lagrade hårdostar.