Det är viktigt att få in lite syra för balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukter och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desserter, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.
Print

Kompott eller gelé Arla pro

Det är viktigt att få in lite syra för balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukter och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desserter, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.

Kompott eller gelé Det är viktigt att få in lite syra för balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukter och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desserter, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.
Det är viktigt att få in lite syra för balans i desserten. Tänk innovativt och jobba i olika former med curder och geléer av frukter och bär. Gjut i olika storlekar och spara i frysen. Lite överbliven curd är perfekt att frysa i små kulor. De är trevliga till topping på desserter, tårtor och bakelser speciellt när säsongen för färska bär är över.