Så här gör jag alltid fisk, då blir den perfekt. Fisk ska tillagas varsamt och bakas på 70° kombi. Vid 47° innertemperatur är den glasig i mitten, saftig och härlig. Satsa på enkla tillbehör och fisk som inte går över, då blir gästerna nöjda.
Print

Kolja med potatissallad, löskokt ägg, gräddfilsdressing och sardeller Arla pro

Så här gör jag alltid fisk, då blir den perfekt. Fisk ska tillagas varsamt och bakas på 70° kombi. Vid 47° innertemperatur är den glasig i mitten, saftig och härlig. Satsa på enkla tillbehör och fisk som inte går över, då blir gästerna nöjda.

Kolja med potatissallad, löskokt ägg, gräddfilsdressing och sardeller Så här gör jag alltid fisk, då blir den perfekt. Fisk ska tillagas varsamt och bakas på 70° kombi. Vid 47° innertemperatur är den glasig i mitten, saftig och härlig. Satsa på enkla tillbehör och fisk som inte går över, då blir gästerna nöjda.
Så här gör jag alltid fisk, då blir den perfekt. Fisk ska tillagas varsamt och bakas på 70° kombi. Vid 47° innertemperatur är den glasig i mitten, saftig och härlig. Satsa på enkla tillbehör och fisk som inte går över, då blir gästerna nöjda.