Vi bakar färskt bröd varje dag som får kalljäsa över natten och det här lättbakade, knapriga knäckebrödet gör vi samtidigt. Knäckesticksen serveras så långa som möjligt i en lerkruka på buffén. Det ser fint ut även för ögat.
Print

Knäckebröd Arla pro

Vi bakar färskt bröd varje dag som får kalljäsa över natten och det här lättbakade, knapriga knäckebrödet gör vi samtidigt. Knäckesticksen serveras så långa som möjligt i en lerkruka på buffén. Det ser fint ut även för ögat.

Knäckebröd Vi bakar färskt bröd varje dag som får kalljäsa över natten och det här lättbakade, knapriga knäckebrödet gör vi samtidigt. Knäckesticksen serveras så långa som möjligt i en lerkruka på buffén. Det ser fint ut även för ögat.
Vi bakar färskt bröd varje dag som får kalljäsa över natten och det här lättbakade, knapriga knäckebrödet gör vi samtidigt. Knäckesticksen serveras så långa som möjligt i en lerkruka på buffén. Det ser fint ut även för ögat.