Inget gör upp mot nylagad frasig fisk med en god kall sås. Fisken tillagas i bleck vilket gör det enkelt att laga mat till många.  Den färgglada såsen ger även pluspoäng hos de mindre barnen! 
Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfria produkter.

Husets stekta fisk med rosa filsås

Inget gör upp mot nylagad frasig fisk med en god kall sås. Fisken tillagas i bleck vilket gör det enkelt att laga mat till många. Den färgglada såsen ger även pluspoäng hos de mindre barnen! Specialkost: Går att göra laktosfri genom att använda laktosfria produkter.

Gör så här

    • Lägg fisken i smorda bleck.
    • Blanda ingredienserna till kryddblandningen.
    • Mixa cornflakes till finhackad konsistens, det ska inte bli ett pulver. Smaka av med kryddblandningen till lagom sälta.
    • Strö rikligt med panad över fisken. Ringla över olja.
    • Stek i ugn, 200° tills fisken är gyllenbrun.
    • Koka potatisen. Pressa potatis och rör i varm mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar.
    • Blanda ingredienser till såsen. Servera fisken med potatismos och sås.