När Hollandaisesåsen vispas med grädde kallas den även för Mousselinsås. Vill du att din sås ska kliva upp några steg på popularitetsstegen och dessutom få en fin fräschör så är syrad grädde vägen att gå. 
Psst: Anpassa mängden skirat smör efter vilken konsistens du är ute efter.
Print

Hollandaisesås med vispad grädde Arla pro

När Hollandaisesåsen vispas med grädde kallas den även för Mousselinsås. Vill du att din sås ska kliva upp några steg på popularitetsstegen och dessutom få en fin fräschör så är syrad grädde vägen att gå. Psst: Anpassa mängden skirat smör efter vilken konsistens du är ute efter.

Hollandaisesås med vispad grädde När Hollandaisesåsen vispas med grädde kallas den även för Mousselinsås. Vill du att din sås ska kliva upp några steg på popularitetsstegen och dessutom få en fin fräschör så är syrad grädde vägen att gå. Psst: Anpassa mängden skirat smör efter vilken konsistens du är ute efter.
När Hollandaisesåsen vispas med grädde kallas den även för Mousselinsås. Vill du att din sås ska kliva upp några steg på popularitetsstegen och dessutom få en fin fräschör så är syrad grädde vägen att gå. 
Psst: Anpassa mängden skirat smör efter vilken konsistens du är ute efter.