Den klassiska kolan har smaksatts med havtorn. Nu är den både söt och syrlig i smaken men fortfarande skönt seg i konsistensen. Det går lätt att gjuta kolor i silikonformar. Gör dem lyxigt stora och slå in i traditionellt smörpapper.
Print

Havtornskola

Arla pro

Den klassiska kolan har smaksatts med havtorn. Nu är den både söt och syrlig i smaken men fortfarande skönt seg i konsistensen. Det går lätt att gjuta kolor i silikonformar. Gör dem lyxigt stora och slå in i traditionellt smörpapper.

Havtornskola Den klassiska kolan har smaksatts med havtorn. Nu är den både söt och syrlig i smaken men fortfarande skönt seg i konsistensen. Det går lätt att gjuta kolor i silikonformar. Gör dem lyxigt stora och slå in i traditionellt smörpapper.
Den klassiska kolan har smaksatts med havtorn. Nu är den både söt och syrlig i smaken men fortfarande skönt seg i konsistensen. Det går lätt att gjuta kolor i silikonformar. Gör dem lyxigt stora och slå in i traditionellt smörpapper.