En modern husman med len och fyllig blomkålskräm som får syra av yoghurt. Wallenbergarna blir alltid saftiga om de görs på färs av färsk torsk och lax som i det här grundreceptet. Du kan också ha i räkor.
Print

Havets wallenbergare med blomkålskräm, gröna ärtor och brynt smör Arla pro

En modern husman med len och fyllig blomkålskräm som får syra av yoghurt. Wallenbergarna blir alltid saftiga om de görs på färs av färsk torsk och lax som i det här grundreceptet. Du kan också ha i räkor.

Havets wallenbergare med blomkålskräm, gröna ärtor och brynt smör En modern husman med len och fyllig blomkålskräm som får syra av yoghurt. Wallenbergarna blir alltid saftiga om de görs på färs av färsk torsk och lax som i det här grundreceptet. Du kan också ha i räkor.
En modern husman med len och fyllig blomkålskräm som får syra av yoghurt. Wallenbergarna blir alltid saftiga om de görs på färs av färsk torsk och lax som i det här grundreceptet. Du kan också ha i räkor.