En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar.
Print

Grönkål- och färskostdumplings med lagrad cheddar Arla pro

En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar.

Grönkål- och färskostdumplings med lagrad cheddar En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar.
En ny variant av dumplings. Här gäller det att kyla smeten väl för att enklare kunna forma den. Om du ska göra stora volymer kan formandet av äggen ta lite väl lång tid. Bred istället ut ett jämnt lager av smeten på en smord plåt och ånga hel, skär sedan ut bitar.