En typisk restaurangrätt och en favorit hos oss. Vi väljer gärna svenskt kött. Fläskytterfilén ugnsgrillas så att stekytan får smak. Köttet går sedan länge på eftervärme tills det blir mört och fint.
Print

Grillad svensk fläskytterfilé med rostad örtpotatis, timjan- och persiljesmör Arla pro

En typisk restaurangrätt och en favorit hos oss. Vi väljer gärna svenskt kött. Fläskytterfilén ugnsgrillas så att stekytan får smak. Köttet går sedan länge på eftervärme tills det blir mört och fint.

Grillad svensk fläskytterfilé med rostad örtpotatis, timjan- och persiljesmör En typisk restaurangrätt och en favorit hos oss. Vi väljer gärna svenskt kött. Fläskytterfilén ugnsgrillas så att stekytan får smak. Köttet går sedan länge på eftervärme tills det blir mört och fint.
En typisk restaurangrätt och en favorit hos oss. Vi väljer gärna svenskt kött. Fläskytterfilén ugnsgrillas så att stekytan får smak. Köttet går sedan länge på eftervärme tills det blir mört och fint.