Snabbgrava laxen på 2 timmar och bränn av ytan, toppa med tunna krispiga skivor av blomkål och rädisor. Tillsammans med det brynta sojasmöret och de syrliga havtornen samsas sött, salt, surt, krämigt och krispigt i underbara kontraster.
Print

Gravad lax med picklade havtorn, pepparrotsmajonnäs och brynt sojasmör

Arla pro

Snabbgrava laxen på 2 timmar och bränn av ytan, toppa med tunna krispiga skivor av blomkål och rädisor. Tillsammans med det brynta sojasmöret och de syrliga havtornen samsas sött, salt, surt, krämigt och krispigt i underbara kontraster.

Gravad lax med picklade havtorn, pepparrotsmajonnäs och brynt sojasmör Snabbgrava laxen på 2 timmar och bränn av ytan, toppa med tunna krispiga skivor av blomkål och rädisor. Tillsammans med det brynta sojasmöret och de syrliga havtornen samsas sött, salt, surt, krämigt och krispigt i underbara kontraster.
Snabbgrava laxen på 2 timmar och bränn av ytan, toppa med tunna krispiga skivor av blomkål och rädisor. Tillsammans med det brynta sojasmöret och de syrliga havtornen samsas sött, salt, surt, krämigt och krispigt i underbara kontraster.