Att göra matiga cheesecakes och skära upp i fina portionsbitar är smidigt och gör att det kalla bordet känns arbetat. Använd gul- eller polkabetor för riktigt vackra 
snittytor.
Print

Gräslök-, dill- och polkabetscheesecake Arla pro

Att göra matiga cheesecakes och skära upp i fina portionsbitar är smidigt och gör att det kalla bordet känns arbetat. Använd gul- eller polkabetor för riktigt vackra snittytor.

Gräslök-, dill- och polkabetscheesecake Att göra matiga cheesecakes och skära upp i fina portionsbitar är smidigt och gör att det kalla bordet känns arbetat. Använd gul- eller polkabetor för riktigt vackra snittytor.
Att göra matiga cheesecakes och skära upp i fina portionsbitar är smidigt och gör att det kalla bordet känns arbetat. Använd gul- eller polkabetor för riktigt vackra 
snittytor.