Gräddsåsen har nästintill blivit ansiktet utåt för svensk husmanskost och är en viktig del av såsregistret. Här gör vi den med både grädde och smetana.
Smetana är även en perfekt produkt att blanka av en sås med, och som dessutom tillför extra syra.
Print

Gräddsås med smetana Arla pro

Gräddsåsen har nästintill blivit ansiktet utåt för svensk husmanskost och är en viktig del av såsregistret. Här gör vi den med både grädde och smetana. Smetana är även en perfekt produkt att blanka av en sås med, och som dessutom tillför extra syra.

Gräddsås med smetana Gräddsåsen har nästintill blivit ansiktet utåt för svensk husmanskost och är en viktig del av såsregistret. Här gör vi den med både grädde och smetana. Smetana är även en perfekt produkt att blanka av en sås med, och som dessutom tillför extra syra.
Gräddsåsen har nästintill blivit ansiktet utåt för svensk husmanskost och är en viktig del av såsregistret. Här gör vi den med både grädde och smetana.
Smetana är även en perfekt produkt att blanka av en sås med, och som dessutom tillför extra syra.