Låt egen gnocchi med spännande råvaror få plats på menyn. Variera smaken på gnoccin efter säsong. Yuzu och betor används flitigt i Peru. Gulbetorna ska vila i brynt smör med citrus över natten så de goda smakerna får blomma ut.
Print

Gnocchi med smörstekt abborre och gulbeta i brynt smör med yuzu och lime Arla pro

Låt egen gnocchi med spännande råvaror få plats på menyn. Variera smaken på gnoccin efter säsong. Yuzu och betor används flitigt i Peru. Gulbetorna ska vila i brynt smör med citrus över natten så de goda smakerna får blomma ut.

Gnocchi med smörstekt abborre och gulbeta i brynt smör med yuzu och lime Låt egen gnocchi med spännande råvaror få plats på menyn. Variera smaken på gnoccin efter säsong. Yuzu och betor används flitigt i Peru. Gulbetorna ska vila i brynt smör med citrus över natten så de goda smakerna får blomma ut.
Låt egen gnocchi med spännande råvaror få plats på menyn. Variera smaken på gnoccin efter säsong. Yuzu och betor används flitigt i Peru. Gulbetorna ska vila i brynt smör med citrus över natten så de goda smakerna får blomma ut.