Inkokta, saftiga päron är en klassiker på julbordet. De blir godast om de får sjuda långsamt och gotta sig i mycket lag innan de kyls ner. Kul med överraskande färskostskum som variation till den traditionella, lättvispade grädden.
Print

Glögginkokta päron med färskostskum Arla pro

Inkokta, saftiga päron är en klassiker på julbordet. De blir godast om de får sjuda långsamt och gotta sig i mycket lag innan de kyls ner. Kul med överraskande färskostskum som variation till den traditionella, lättvispade grädden.

Glögginkokta päron med färskostskum Inkokta, saftiga päron är en klassiker på julbordet. De blir godast om de får sjuda långsamt och gotta sig i mycket lag innan de kyls ner. Kul med överraskande färskostskum som variation till den traditionella, lättvispade grädden.
Inkokta, saftiga päron är en klassiker på julbordet. De blir godast om de får sjuda långsamt och gotta sig i mycket lag innan de kyls ner. Kul med överraskande färskostskum som variation till den traditionella, lättvispade grädden.