Brödet har en central roll på julbordet men det blir också mycket spill. Skär det tunt, pensla med smör och gör goda crostini av fruktbrödet, kavringen eller pumpernickeln och använd till aptitretarna. Rillette är oemotståndligt gott, speciellt smaksatt med en lagrad ost. Går också utmärkt att göra på fet fisk såsom lax, röding eller tonfisk.
Print

Fruktbrödkrisp med rillette Arla pro

Brödet har en central roll på julbordet men det blir också mycket spill. Skär det tunt, pensla med smör och gör goda crostini av fruktbrödet, kavringen eller pumpernickeln och använd till aptitretarna. Rillette är oemotståndligt gott, speciellt smaksatt med en lagrad ost. Går också utmärkt att göra på fet fisk såsom lax, röding eller tonfisk.

Fruktbrödkrisp med rillette Brödet har en central roll på julbordet men det blir också mycket spill. Skär det tunt, pensla med smör och gör goda crostini av fruktbrödet, kavringen eller pumpernickeln och använd till aptitretarna. Rillette är oemotståndligt gott, speciellt smaksatt med en lagrad ost. Går också utmärkt att göra på fet fisk såsom lax, röding eller tonfisk.
Brödet har en central roll på julbordet men det blir också mycket spill. Skär det tunt, pensla med smör och gör goda crostini av fruktbrödet, kavringen eller pumpernickeln och använd till aptitretarna. Rillette är oemotståndligt gott, speciellt smaksatt med en lagrad ost. Går också utmärkt att göra på fet fisk såsom lax, röding eller tonfisk.