Porterbakad fläsksida med härligt knaprig svål. Skiva och servera till krämig, syrlig potatissallad med kapris och gröna äpplen. Saltgurka och dijonsenap höjer smaken ytterligare ett snäpp.
Print

Fläsk - Sparrispotatis - Saltgurka - Smetana Arla pro

Porterbakad fläsksida med härligt knaprig svål. Skiva och servera till krämig, syrlig potatissallad med kapris och gröna äpplen. Saltgurka och dijonsenap höjer smaken ytterligare ett snäpp.

Fläsk - Sparrispotatis - Saltgurka - Smetana Porterbakad fläsksida med härligt knaprig svål. Skiva och servera till krämig, syrlig potatissallad med kapris och gröna äpplen. Saltgurka och dijonsenap höjer smaken ytterligare ett snäpp.
Porterbakad fläsksida med härligt knaprig svål. Skiva och servera till krämig, syrlig potatissallad med kapris och gröna äpplen. Saltgurka och dijonsenap höjer smaken ytterligare ett snäpp.