Ett enkelt, mättande mellanmål som blir färdigt på nolltid. Riset i maltan byts ut mot cottage cheese och toppas med äpple, rostade solroskärnor och kanel. Allt du behöver göra är att vispa grädde, tärna äpple och riva citronskal. Och ringla på lite god honung.
Print

Cottage cheese à la Malta med äpple och rostade solroskärnor Arla pro

Ett enkelt, mättande mellanmål som blir färdigt på nolltid. Riset i maltan byts ut mot cottage cheese och toppas med äpple, rostade solroskärnor och kanel. Allt du behöver göra är att vispa grädde, tärna äpple och riva citronskal. Och ringla på lite god honung.

Cottage cheese à la Malta med äpple och rostade solroskärnor Ett enkelt, mättande mellanmål som blir färdigt på nolltid. Riset i maltan byts ut mot cottage cheese och toppas med äpple, rostade solroskärnor och kanel. Allt du behöver göra är att vispa grädde, tärna äpple och riva citronskal. Och ringla på lite god honung.
Ett enkelt, mättande mellanmål som blir färdigt på nolltid. Riset i maltan byts ut mot cottage cheese och toppas med äpple, rostade solroskärnor och kanel. Allt du behöver göra är att vispa grädde, tärna äpple och riva citronskal. Och ringla på lite god honung.