Den franska desserten clafoutis görs med körsbär, men äpplen går lika bra. Kardemumma och brynt smör ger äppelkakan en kryddig, nötig ton. Vaniljcrèmen får en smak av solvarmt hö.
Print

Clafoutis på äpplen och kardemumma med rostad hö- och vaniljcrème Arla pro

Den franska desserten clafoutis görs med körsbär, men äpplen går lika bra. Kardemumma och brynt smör ger äppelkakan en kryddig, nötig ton. Vaniljcrèmen får en smak av solvarmt hö.

Clafoutis på äpplen och kardemumma med rostad hö- och vaniljcrème Den franska desserten clafoutis görs med körsbär, men äpplen går lika bra. Kardemumma och brynt smör ger äppelkakan en kryddig, nötig ton. Vaniljcrèmen får en smak av solvarmt hö.
Den franska desserten clafoutis görs med körsbär, men äpplen går lika bra. Kardemumma och brynt smör ger äppelkakan en kryddig, nötig ton. Vaniljcrèmen får en smak av solvarmt hö.