Skapa några krämer och mousser som du kan utgå ifrån när du väljer smakbaser till tårtor, bakelser och desserter. Fruktmousser med yoghurt, kvarg och färskost har en fräsch syra och är härliga att jobba med. Vaniljkrämen är en bra grundkräm med textur som en créme brûlée. Den kan blandas med lättvispad grädde till en vaniljmousse. Chokladmoussen är en bra bas även i frusna desseret.
Print

Chokladmousse Arla pro

Skapa några krämer och mousser som du kan utgå ifrån när du väljer smakbaser till tårtor, bakelser och desserter. Fruktmousser med yoghurt, kvarg och färskost har en fräsch syra och är härliga att jobba med. Vaniljkrämen är en bra grundkräm med textur som en créme brûlée. Den kan blandas med lättvispad grädde till en vaniljmousse. Chokladmoussen är en bra bas även i frusna desseret.

Chokladmousse Skapa några krämer och mousser som du kan utgå ifrån när du väljer smakbaser till tårtor, bakelser och desserter. Fruktmousser med yoghurt, kvarg och färskost har en fräsch syra och är härliga att jobba med. Vaniljkrämen är en bra grundkräm med textur som en créme brûlée. Den kan blandas med lättvispad grädde till en vaniljmousse. Chokladmoussen är en bra bas även i frusna desseret.
Skapa några krämer och mousser som du kan utgå ifrån när du väljer smakbaser till tårtor, bakelser och desserter. Fruktmousser med yoghurt, kvarg och färskost har en fräsch syra och är härliga att jobba med. Vaniljkrämen är en bra grundkräm med textur som en créme brûlée. Den kan blandas med lättvispad grädde till en vaniljmousse. Chokladmoussen är en bra bas även i frusna desseret.