Det är bra att alltid ha en varm, tillagad vegorätt på menyn. Det gör både vegetarianer och de som vill ta en grön dag lyckliga. Mixen av bulgur och grädde ger en krämig smakkrock mellan Nordens och Mellanösterns kök.
Print

Cheddarbakad fänkål med krämig bulgur

Arla pro

Det är bra att alltid ha en varm, tillagad vegorätt på menyn. Det gör både vegetarianer och de som vill ta en grön dag lyckliga. Mixen av bulgur och grädde ger en krämig smakkrock mellan Nordens och Mellanösterns kök.

Cheddarbakad fänkål med krämig bulgur Det är bra att alltid ha en varm, tillagad vegorätt på menyn. Det gör både vegetarianer och de som vill ta en grön dag lyckliga. Mixen av bulgur och grädde ger en krämig smakkrock mellan Nordens och Mellanösterns kök.
Det är bra att alltid ha en varm, tillagad vegorätt på menyn. Det gör både vegetarianer och de som vill ta en grön dag lyckliga. Mixen av bulgur och grädde ger en krämig smakkrock mellan Nordens och Mellanösterns kök.