Den japanska såsen ponzu med soja, citron och ingefära ger tartaren en spännande karaktär. Sparrisskalen ger krämen smak, men silas bort innan krämen blir ett mjukt, luftigt skum. Vit sparris kan bytas ut mot svartrot.
Print

Bifftartar med ponzu, vit sparris, rågdegskrisp och friterad kapris Arla pro

Den japanska såsen ponzu med soja, citron och ingefära ger tartaren en spännande karaktär. Sparrisskalen ger krämen smak, men silas bort innan krämen blir ett mjukt, luftigt skum. Vit sparris kan bytas ut mot svartrot.

Bifftartar med ponzu, vit sparris, rågdegskrisp och friterad kapris Den japanska såsen ponzu med soja, citron och ingefära ger tartaren en spännande karaktär. Sparrisskalen ger krämen smak, men silas bort innan krämen blir ett mjukt, luftigt skum. Vit sparris kan bytas ut mot svartrot.
Den japanska såsen ponzu med soja, citron och ingefära ger tartaren en spännande karaktär. Sparrisskalen ger krämen smak, men silas bort innan krämen blir ett mjukt, luftigt skum. Vit sparris kan bytas ut mot svartrot.