Trots bearnaisesåsens franska ursprung är den idag en riktigt svensk klassiker som det ofta poppar upp nya versioner av. Här har vi gett såsen en ordentlig smakhöjare med hjälp av brynt smör, kycklingskinn och vitlök. 
Psst: Anpassa mängden skirat smör efter vilken konsistens du är ute efter.
Print

Bearnaisesås med brynt kycklingsmör Arla pro

Trots bearnaisesåsens franska ursprung är den idag en riktigt svensk klassiker som det ofta poppar upp nya versioner av. Här har vi gett såsen en ordentlig smakhöjare med hjälp av brynt smör, kycklingskinn och vitlök. Psst: Anpassa mängden skirat smör efter vilken konsistens du är ute efter.

Bearnaisesås med brynt kycklingsmör Trots bearnaisesåsens franska ursprung är den idag en riktigt svensk klassiker som det ofta poppar upp nya versioner av. Här har vi gett såsen en ordentlig smakhöjare med hjälp av brynt smör, kycklingskinn och vitlök. Psst: Anpassa mängden skirat smör efter vilken konsistens du är ute efter.
Trots bearnaisesåsens franska ursprung är den idag en riktigt svensk klassiker som det ofta poppar upp nya versioner av. Här har vi gett såsen en ordentlig smakhöjare med hjälp av brynt smör, kycklingskinn och vitlök. 
Psst: Anpassa mängden skirat smör efter vilken konsistens du är ute efter.