Ett modernt långkok som ser mer jobbat ut än vad det är. Högrev är populärt och köttet blir oerhört mört när du kör det länge i ugn. Gott tillsammans med en knaprig huvudgrönsak. Matyoghurt ger den krämiga majonnäsen fräschör.
Print

Bakad högrev med rostad blomkål, hasselnötter och dragonmajonnäs Arla pro

Ett modernt långkok som ser mer jobbat ut än vad det är. Högrev är populärt och köttet blir oerhört mört när du kör det länge i ugn. Gott tillsammans med en knaprig huvudgrönsak. Matyoghurt ger den krämiga majonnäsen fräschör.

Bakad högrev med rostad blomkål, hasselnötter och dragonmajonnäs Ett modernt långkok som ser mer jobbat ut än vad det är. Högrev är populärt och köttet blir oerhört mört när du kör det länge i ugn. Gott tillsammans med en knaprig huvudgrönsak. Matyoghurt ger den krämiga majonnäsen fräschör.
Ett modernt långkok som ser mer jobbat ut än vad det är. Högrev är populärt och köttet blir oerhört mört när du kör det länge i ugn. Gott tillsammans med en knaprig huvudgrönsak. Matyoghurt ger den krämiga majonnäsen fräschör.