Bakad aubergine med uppfriskande örter ich ett ostsmör som påminner om en saftig gremolata. Gott även till andra grönsaker och svamp. Dressa rätten med rökt gräddfil och toppa med heta nötter.
Print

Aubergine med örtigt ostsmör, rökt gräddfil och knapriga pepparnötter Arla pro

Bakad aubergine med uppfriskande örter ich ett ostsmör som påminner om en saftig gremolata. Gott även till andra grönsaker och svamp. Dressa rätten med rökt gräddfil och toppa med heta nötter.

Aubergine med örtigt ostsmör, rökt gräddfil och knapriga pepparnötter Bakad aubergine med uppfriskande örter ich ett ostsmör som påminner om en saftig gremolata. Gott även till andra grönsaker och svamp. Dressa rätten med rökt gräddfil och toppa med heta nötter.
Bakad aubergine med uppfriskande örter ich ett ostsmör som påminner om en saftig gremolata. Gott även till andra grönsaker och svamp. Dressa rätten med rökt gräddfil och toppa med heta nötter.