Mellanmål med vinst
Servera yoghurt i portionsbägare för att locka kunder till köp hela dagen. Fungerar som frukost, lättare lunch och mellanmål. En lönsam lösning som även funkar som take away.Mellanmål med vinst
Servera yoghurt i portionsbägare för att locka kunder till köp hela dagen. Fungerar som frukost, lättare lunch och mellanmål. En lönsam lösning som även funkar som take away.En liter yoghurt räcker till fem portionskoppar som kan varieras med mängder av olika smaker och toppings. Gör en bär- eller fruktkompott, utgå från vilka bär och frukter som har bra pris hos leverantörerna för tillfället. Fyll på med yoghurt och lägg granola i ett separat fack. Genom att förädla yoghurten får du en bra vinstmarginal.
** Svinnsmart upplägg** Yoghurt som blir över kan blandas i röror och dressingar och går utmärkt att baka med, både i sött och salt. Yoghurt blandad med kompott blir en god ingrediens i smoothies
Dags att byta bas?
Du kan också variera utbudet genom att testa olika mejeribaser. Använd exempelvis kvarg eller KESO® Cottage Cheese för en extra proteinboost eller en fil för maghälsa. Arla har produkterna och idéerna som hjälper dig att lyckas.
Fyra fördelar:
-
Lika god att äta på plats som att ta med.
-
Lätt att variera och säsongsanpassa, kundernas nyfikenhet hålls vid liv.
-
Ett omtyckt och hälsosamt mål som kunden är beredd att betala för.