Uppgradera pizzan med Mozzarella

Öka lönsamheten genom att göra 5 pizzor på menyn med mozzarella
Kalkylen baseras på 100 sålda pizzor
Höj priset med 10 kr per portion Höj priset med 20 kr per portion
Ökad råvarukostnad 200 kr 200 kr
Ökad vinst ex moms 890 kr 1 780 kr
Ökad vinst 690 kr 1 580 kr
Ökad vinst i procent 245 % 690 %
Höj priset med 10 kr per portion Höj priset med 20 kr per portion
Ökad råvarukostnad 200 kr 200 kr
Ökad vinst ex moms 890 kr 1 780 kr
Ökad vinst 690 kr 1 580 kr
Ökad vinst i procent 245 % 690 %

Uppgradera pizzan med Mozzarella

Öka lönsamheten genom att göra 5 pizzor på menyn med mozzarella

Använder du riven Gouda på pizzan idag? Det är en vanlig svensk pizzatradition. Lägg till 5 pizzor på menyn där du skriver att det är mozzarellaost på pizzan. Öka priset med 10 eller 20 kronor- det kommer garanterat locka till många köp.

6 anledningar till att byta till Mozzarella

  1. Mozzarella är säljande på menyn
  2. Smälter bra och ger bra stretch på osten
  3. Har lägre fetthalt än tex Gouda och Västervik
  4. Har mild smak och är en smakhöjar för övriga inredienser
  5. Tärnad mozzarella passar bäst för en ugnstemperatur över 300 grader
  6. Riven mozzarella passar bäst för en ugnstemperatur runt 300 grader och lägre

*Räkneexemplet är baserat på 100 sålda pizzor med en ökad råvarukostnad på 2 kr per pizza