Uppgradera pizzan med Mozzarella
Öka lönsamheten genom att göra 5 pizzor på menyn med mozzarellaUppgradera pizzan med Mozzarella
Öka lönsamheten genom att göra 5 pizzor på menyn med mozzarellaAnvänder du riven Gouda på pizzan idag? Det är en vanlig svensk pizzatradition. Lägg till 5 pizzor på menyn där du skriver att det är mozzarellaost på pizzan. Öka priset med 10 eller 20 kronor- det kommer garanterat locka till många köp.
6 anledningar till att byta till Mozzarella
- Mozzarella är säljande på menyn
- Smälter bra och ger bra stretch på osten
- Har lägre fetthalt än tex Gouda och Västervik
- Har mild smak och är en smakhöjar för övriga inredienser
- Tärnad mozzarella passar bäst för en ugnstemperatur över 300 grader
- Riven mozzarella passar bäst för en ugnstemperatur runt 300 grader och lägre
*Räkneexemplet är baserat på 100 sålda pizzor med en ökad råvarukostnad på 2 kr per pizza