Frukost hela dagen!

Små- och mellanmål tar en allt större plats i diskarna på både caféer, restauranger och butiker. Servera tex yoghurt i portionsbägare för att locka kunder till köp hela dagen.
Portionsyoghurt baserat på 100 sålda portioner
Höj priset med 20 kr per portion Höj priset med 30 kr per portion
Ökad råvarukostnad 500 kr 500 kr
Ökad vinst ex moms 1 780 kr 2 670 kr
Ökad vinst 1 280 kr 2 170 kr
Ökad vinst i procent 156 % 334 %
Höj priset med 20 kr per portion Höj priset med 30 kr per portion
Ökad råvarukostnad 500 kr 500 kr
Ökad vinst ex moms 1 780 kr 2 670 kr
Ökad vinst 1 280 kr 2 170 kr
Ökad vinst i procent 156 % 334 %

Frukost hela dagen!

Små- och mellanmål tar en allt större plats i diskarna på både caféer, restauranger och butiker. Servera tex yoghurt i portionsbägare för att locka kunder till köp hela dagen.
  1. En liter yoghurt räcker till fem portionskoppar som kan varieras med mängder av olika smaker och toppings. Gör en bär- eller fruktkompott, utgå från vilka bär och frukter som har bra pris hos leverantörerna för tillfället. Fyll på med yoghurt och lägg granola i ett separat fack. Genom att förädla yoghurten får du en bra vinstmarginal.
  2. Svinnsmart upplägg, de portionskoppar som är kvar från föregående dag mixas lätt till en fräsch smoothie dag 2.
  3. Dags att byta bas? Du kan också variera utbudet genom att testa olika mejeribaser. Använd exempelvis kvarg eller KESO® Cottage Cheese för en extra proteinboost eller en fil för maghälsa. Arla har produkterna och idéerna som hjälper dig att lyckas.
Fyra fördelar:

Fyra fördelar:

  • Lika god att äta på plats som att ta med.
  • Lätt att variera och säsongsanpassa, kundernas nyfikenhet hålls vid liv.
  • Ett omtyckt och hälsosamt mål som kunden är beredd att betala för.
Relaterade produkter
Relaterade lönsamma lösningar