Frukost hela dagen!
Små- och mellanmål tar en allt större plats i diskarna på både caféer, restauranger och butiker. Servera tex yoghurt i portionsbägare för att locka kunder till köp hela dagen.Frukost hela dagen!
Små- och mellanmål tar en allt större plats i diskarna på både caféer, restauranger och butiker. Servera tex yoghurt i portionsbägare för att locka kunder till köp hela dagen.- En liter yoghurt räcker till fem portionskoppar som kan varieras med mängder av olika smaker och toppings. Gör en bär- eller fruktkompott, utgå från vilka bär och frukter som har bra pris hos leverantörerna för tillfället. Fyll på med yoghurt och lägg granola i ett separat fack. Genom att förädla yoghurten får du en bra vinstmarginal.
- Svinnsmart upplägg, de portionskoppar som är kvar från föregående dag mixas lätt till en fräsch smoothie dag 2.
- Dags att byta bas? Du kan också variera utbudet genom att testa olika mejeribaser. Använd exempelvis kvarg eller KESO® Cottage Cheese för en extra proteinboost eller en fil för maghälsa. Arla har produkterna och idéerna som hjälper dig att lyckas.

Fyra fördelar:
-
Lika god att äta på plats som att ta med.
-
Lätt att variera och säsongsanpassa, kundernas nyfikenhet hålls vid liv.
-
Ett omtyckt och hälsosamt mål som kunden är beredd att betala för.