Modernisera pizzan med Mozzarella
Kunderna väljer gärna en variant med mozzarella- jobba med olika toppings för att locka till köp!Modernisera pizzan med Mozzarella
Kunderna väljer gärna en variant med mozzarella- jobba med olika toppings för att locka till köp!Använder du riven Gouda på pizzan idag? Det är en vanlig svensk pizzatradition. Lägg till 5 pizzor på menyn där du skriver att det är mozzarellaost på pizzan. Öka priset med 10 eller 20 kronor- det kommer garanterat locka till många köp.
*Räkneexemplet är baserat på 100 sålda pizzor med en ökad råvarukostnad på 2 kr per pizza

6 anledningar att byta till Mozzarella
-
Mozzarella är säljande på menyn
Mozzarella lockar till köp och ger en känsla av kvalitet på menyn. -
Smälter bra på pizzan och ger bra stretch på osten
Mozzarella ger en härlig textur till pizzan med sin långa stretch som smält. -
Mozzarella har lägre fetthalt än tex Gouda och Västervik
Fetthalten på mozzarella ligger runt 21% jämfört med 28% på Goudan och 36% på Västervik och St:olof. Ostarna ger olika typer av pizza. -
Har mild smak och är en smakhöjare för övriga inredienser
Mozzarella är den perfekta smakförhöjaren till andra toppings på pizzan och bidrar med härlig textur. -
Tärnad mozzarella passar bäst för en ugnstemperatur över 300 grader
Tärnad ost är dte perfekta valet när du bakar på högre temperaturer sås osten inte bränner innan degen är färdigbakad. -
Riven mozzarella passar bäst för en ugnstemperatur runt 300 grader och lägre
Då blir degen och osten perfekta samtidigt.