Imponera med smör!
Allt blir godare med smör! Smör består av mer än 100 aromämnen som gör det till vår bästa smakhöjare. Även smältpunkten på mejerifett ger den härliga upplevelsen, redan runt 30 grader smälter det och smakerna utvecklas.Imponera med smör!
Allt blir godare med smör! Smör består av mer än 100 aromämnen som gör det till vår bästa smakhöjare. Även smältpunkten på mejerifett ger den härliga upplevelsen, redan runt 30 grader smälter det och smakerna utvecklas.Ett av enklaste sätten att imponera på gästen är att jobba med smaksatt smör. Smöret kan smaksättas på hur många sätt som helst. Kombinationer som passar i såser och krämer fungerar också som smör. Smaksätt på olika sätt, grilla, bryn, skira, slunga- är bara några saker du kan göra med smör och skriva upp på menyn för att locka till köp.
3 tips för kryddsmöret
-
Riv över varma rätter
Förvara rullen med smaksatt smöri frysen och riv med rivjärn. Gärna så att gästen ser det. -
Rumstempererat smaksatt smör vid brödet
Ofta får man välja mellan ett par olika dressingar vid salladsbordet. Låt även gästen få välja smör! Ett snabbt sätt att höja kvaliteten.
-
Smaksatt smör som tillbehör
Smör är en väldigt tacksam smakbärare. Ha alltid smaksatta smörrullar i frysen, ta fram och servera som tillbehör till bakpotatisen, pommes, köttet, fisken. Kryssmör är alltid rätt och tillför det lilla extra som dina gäster kommer att älska.