En färgrik salladsbar lockar fler gäster
En fräsch och god salladsbar ger dig en fördel och fler gäster!En färgrik salladsbar lockar fler gäster
En fräsch och god salladsbar ger dig en fördel och fler gäster!En salladsbar är ett perfekt sätt att möta den gröna trenden och näringsrekommendationerna.
Man kan klassa det som ett smart modul-upplägg där gästerna själva kan addera grönt eller animaliskt protein till sin lunch. Basen är krämiga, smakrika dressingar med olika säsongssallader, proteintillbehör och toppings. Du kommer snabbt se vad som går åt snabbast och kan planera dina inköp därefter.
6 fördelar med en salladsbar
-
Grönare lunch för dina gäster
Ett komplement för gäster som bara vill äta en sallad istället för en traditionell måltid. -
Matsvinns-vänligt
Du kan enkelt ta hand om svinn, t ex gårdagens bröd och frön. Får du grönsaker över, t ex broccolisallad med rödlök, kan svinnet användas till en pasta eller wok -
Enkelt att variera
Enkel att variera basen (dressingar), tillbehör (salladen) och topping (t ex cottage cheese) efter t ex säsong.
-
Ökar inte arbetsbördan
Du kan spara tid genom att jobba med t ex färdigstrimlad sallad. -
Fler flexitariska alternativ
Dina gäster kan själva välja om de vill ha en lunch med eller utan animaliskt protein. Utan att det ger extra jobb för köket. -
Gör det enkelt att välja mindre kött
Salladsbaren är ett enkelt sätt att möta den gröna efterfrågan i matsalen, och därmed förenkla för köttätarna att få in det gröna på lunchen.