• Start
  • Inspiration
  • Kunskap & råd
  • Restaurang & storkök
  • Julbord 2018 - En god grönare jul
  • Kött & fågel

Kött & fågel

Kött & fågel

Aktuellt

  • Koldioxidutsläpp

    Målet: 30% lägre koldioxidutsläpp till 2030

  • Latteart

    #latteartlovesyou

  • Årets Konditor 2019

    Isabella Westergren är Årets Konditor 2019

  • Julbord 2019

    En godare jul för alla!

  • Från Arla Köket till Arla Pro

    Samma goda smaker under nytt namn

Visa fler

Vilt har blivit ett populärt inslag på julmenyn och kan vara ett alternativ till julskinka och rökt fårfiol. Köttbullar med ädelost är en variant som ger de småvarma kötträtterna en rolig twist.

Rökt, pepprigt vildsvin med coleslaw på rödkål
Rökt, pepprigt vildsvin med coleslaw på rödkål
Kycklinglevermousse med gelétopp
Kycklinglevermousse med gelétopp
Grov kycklingleverpastej
Grov kycklingleverpastej
Honungsbakade rödlökar med bacon- och ostfyllning
Honungsbakade rödlökar med bacon- och ostfyllning
Ost- och grisfotsfyllda spetskåldolmar
Ost- och grisfotsfyllda spetskåldolmar
"X-mas pulled pork" med kålrot och ingefära
"X-mas pulled pork" med kålrot och ingefära
Cheddarfyllda dadlar med lufttorkad skinka
Cheddarfyllda dadlar med lufttorkad skinka
Renstekscheesecake med persilja
Renstekscheesecake med persilja
Kryddiga julköttbullar med gräddsås
Kryddiga julköttbullar med gräddsås
Ingen mjölk utan kakor!

Vi använder cookies, inklusive tredje parts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, för att förbättra och personifiera innehåll, för att rapportera om användningen av webbplatsen och för att göra riktad marknadsföring.

Close
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook

Arla Foods AB

PO BOX 4083

169 04  Solna

  • Cookie-policy
  • Integritetspolicy
  • Arla Pro recept-app
  • Kundsupport Kontakta oss och hitta svar på dina frågor
  • Bli kund Här kan du ansöka om att bli Arla-kund
  • Prenumerera Missa ingenting! Anmäl dig till något av våra nyhetsbrev