Den klassiska cheeseburgaren

Tack vare gourmetkockar och hängivna burgarhantverkare världen över har cheeseburgaren flyttat in i finrummet. Att ta ett gourmetgrepp kan hjälpa dina burgare att sticka ut ur mängden.

Wagyukött, tryffel och hummer. I takt med att burgare har blivit gourmetkockarnas kulinariska försökskanin har mer sofistikerade smaker smugit sig in mellan bröden. Dessa ingredienser adderar inte bara intressanta och spännande smaker. Det ger dig också möjlighet att med hjälp av storytelling skapa en lönsam konkurrensfördel, vilket är guld värt på en konkurrensutsatt marknad.

Om du vill satsa på gourmetspåret är det en god idé att uppgradera ditt utbud till ostar med karaktär och historia. Vi rekommenderar Arla® Pro lagrad cheddar och Castello Burger Blue. Marknadsundersökningar visar att kunder är mer än villiga att betala mer för bättre ingredienser.

Passion, färdighet, hantverk

Storytelling ökar lönsamheten

Konsumenter är benägna att betala upp till 30% mer för premiumburgare med kvalitetesingredienser* – om du kommer ihåg att berätta en historia på menyn eller i ditt marknadsföringsmaterial.

* Källa: Intern studie Arla baserad på 50 menyanalyser i Frankrike – Augusti 2018.