Chasing cheeseburger perfection

Cheeseburgaren är mer än en maträtt. Det är en upplevelse och vi vill bidra med det vi kan bäst: ost. Genom att välja rätt ost för rätt tillfälle kan du skapa cheeseburgare som ökar din omsättning. Därför har vi vänt oss till experter världen över för att ge dig tips och rekommendationer som tar din cheeseburgare till en helt ny nivå.    

Vårt tillskott till ditt mästerverk

Att göra en cheeseburgare är väl ingen konst? Men att göra en perfekt cheeseburgare kräver kunskap, passion och rätt sorts ost. Det är det Jakten på den perfekta cheeseburgaren syftar till: Att du ska kunna ta dina burgare till nästa nivå genom att välja rätt ost till rätt tillfälle. Vi har testat och intervjuat kockar världen över. Detta har kokats ner till kunskap och insikter som vi vill dela med dig. Se det som ett passionsprojekt av proffs för proffs.

ratt-ost-for-jobbet-1200x675.jpg

Rätt ost för jobbet

Vi har handplockat de bästa ostarna för cheeseburgare och utsatt dem för hårda tester för att säkerställa att de möter de hårda krav som professionella burgarkockar ställer. Vi har testat smak, lukt och utseende, undersökt smältgrader och elasticitet och till och med provat hur ostarna smakar efter mer än 20 minuter i hamburgerbox. 

Toppa med lite kunskap

Utöver att utforska vårt utbud av ostar, kan du hitta inspirerande recept och fördjupa dig i tips och tricks.

Vårt mål är att hjälpa dig skapa den perfekta cheeseburgaren. Du kan burgare och vi kan ost. Det är en väldigt bra start.

toppa-med-lite-kunskap-1200x675.jpg