Arla® Pro Grilling Cheese är både lätt att arbeta med och få in i dina rätter. För att förenkla något mer visar vi här hur du kokar, steker och ugnsbakar osten.

Fyra smarta Grilling cheese-tips

1. Skärmarkeringar

Använd förpackningens skärmarkeringar för att få perfekt tjocklek
på burgaren.

2. Skärmaskin

Genom att använda skärmaskin får du snabbt jämna skivor på osten.

 

  • 0,8 cm = ca 60 g
  • 0,9 cm = ca 70 g
  • 1 cm = ca 80 g
  • 1,1 cm = ca 90 g
  • 1,2 cm = ca 100 g
3. Fin och jämn stekyta

Stek osten under press för att få en fin och jämn stekyta.

4. Undvik matsvinn

Genom att använda allt på osten undviker du matsvinn! Ändbitarna kan skäras till stavar eller kuber, frysas in, tillagas och läggas i grytor eller serveras i sallader och wraps.